Refleksologija

| Posted by | Categories: Šta je refleksologija

Refleksologija je prijatna i blaga terapeutska masaža stopala. Zahvaljujući efikasnosti i delotvornosti tretmana opravdano zauzima jedno od vodećih mesta na polju alternativne medicine.

Umešnost refleksologije ne sme se poistovetiti sa uobičajenom masažom stopala kao delom masaže tela. Ovde je reč o specifičnoj tehnici pritiska koji se nanosi na različite precizno određene tačke na stopalama koje su zapravo refleksne tačke odgovarajućih organa ili delova tela.

Jednostavnost tretmana ne osporava njegovu efikasnost.

Pogodna je za sve uzraste i nema nikakvih neželjenih dejstava.

Potrebno je skrenuti pažnju da bi tretmane refleksologije trebalo prepustiti isključivo kvalifikovanim i iskusnim terapeutima sa diplomom!

Tatjana Lazarov je studije refleksologije završila u Londonu (Westminster Adult Education Service). Studije kao i polaganja ispita su postavljene u skladu sa standardima Britanskog udruženja refleksologa, osim teoretskog dela i praktične obuke refleksologije, studije su obuhvatale ispite iz anatomije, patologije i fiziologije. Bavljenje refleksologijom je nezamislivo bez oslanjanja na anatomiju, patologiju i fiziologiju.

Tatjana Lazarov kao refleksolog u Novom Sadu uspešno 15 godina primenjuje ovu vrstu terapije.

Tretman refleksologije traje 60 min.

Zakažite termin!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Šta drugi kažu?

Neki od mojih zadovoljnih klijenata su bili toliko ljubazni i ostavili su preporuku.

Loading…