Uslovi korišćenja

Intelektualna svojina

Autorski tekstovi sa ovog sajta refleksologija.rs su pod zaštitom Zakona o autorskim i drugim pravima Republike Srbije. Ako bi ste želeli da objavite tekstove u celini ili delove sadržaja tekstova neophodno je da navedete izvor kao i link koji vodi ka originalnom članku.

Informacije

Informacije i preporuke koje su postavljene na ovom sajtu refleksologija.rs zasnovane su na ličnom iskustvu i dugogodišnjem primenjivanju refleksologije stopala kao i na brojnim publikacijama. Autor tekstova ne odbacuje medicinske savete niti preporučuje odbacivanje ili uzimanje bilo kakvog leka kao oblika terapije bez konsultacije sa nadležnim lekarom. Takođe ne smatram da je namera ovih tekstova da zameni dobar medicinski savet  lekara. Informacije i preporuke koje su u tekstovima iznete svaki pojedinac uzima na sopstveni rizik te autor tekstova odbacuje svaku odgovornost u vezi sa upotrebom informacija koje sadrže tekstovi. Refleksologija se primenjuje kao samostalna ili pomoćna mera lečenja raznovrsnih oboljenja i stanja, nema nepoželjnih ili štetnih dejstava, pogodna je za sve uzraste. Tretmane refleksologije bi svakako trebalo prepustiti iskusnim i kvalifikovanim terapeutima sa diplomom.

Korišćenje kolačića

Refleksologija.rs koristi kolačiće da bi  prikupljali statističke podatke pomoću kojih stalno poboljšavamo korisnički ugođaj.

Kolačić je datoteka (fajl) koja se privremeno smešta na Vašem disku za trajno skladištenje podataka. Gotovo svi web sajtovi koriste kolačiće, a neretko se dešava da sajtovi ne funkcionišu u potpunosti bez omogućenih kolačića.

Kolačić sadrži pseudoslučajno generisani ID, koji omogućava da se prepozna Vaš računar i da se prikupljaju informacije o web stranicama i funkcijama korišćenim od strane Vašeg pretraživača. Međutim, kolačići ne mogu identifikovati Vas, Vaše ime ili adresu. Takođe, kolačići ne mogu biti nosioci virusa i drugih malicioznih programa.

Refleksologija.rs koristi Google Analytics uslugu za kolektovanje statističkih podataka o ponašanju korisnika na web sajtu. Mi koristimo ove informacije kako bismo razumeli šta korisnici traže i našli najbolji način da im prezentujemo relevantne informacije.

Google snima informacije o saobraćaju web lokacije na svojim serverima, ali mi maskiramo poslednjih osam cifara IP adrese kako bismo ih učinili anonimnim. Posledica je da pojedinačni korisnik ne može biti identifikovan na osnovu podataka prikupljenih od strane Google-a.

Šta drugi kažu

Neki od mojih zadovoljnih klijenata su bili toliko ljubazni i ostavili su preporuku.

Loading…